Om oss

Våre markedsledende produkter brukes i konserveringen av en rekke typer vinterfôr, inkludert gress, mais, sukkerroemasse, kløver, og grønnsaker, under en rekke forskjellige klimatiske forhold verden over.

For at vi kontinuerlig skal kunne forbedre produktutvalget vårt, søker vi aktivt tilbakemelding fra bønder og landbruksentreprenører, og vi arbeider tett sammen med etablerte forskningsinstitusjoner for å gjennomføre ensileringsforsøk og -forskning i kommersiell skala. Utvalget av førsteklasses Silotite-ensileringsfilmer inkluderer:

overlegen, høystyrke 5-lags strekkfilm som kan motstå kreftene i høyhastighetspakkere og grove, stilkholdige fôravlinger.

nestegenerasjon strekkfilm designet for integrerte kombipakkere for runde baller, for å gi en mer effektiv innpakkingsprosess og forbedre miljøstandarden.

et nytt, nyskapende produkt som erstatter nettinnpakking. Den er fremstilt av polyten og gir en ekstra luftbarriere, samtidig som den sparer tid og arbeidskostnader på resirkuleringsstadiet.

Film&Film-innpakking - en ny dobbeltfilmteknologi, som leverer overlegen silokvalitet ved bruk av den nye Baletite-filmen, sammen med Silotite-balleinnpakning. Baletite erstatter nettinpakking når fôret bindes i baller.

Disse førsteklasses merkene gir overlegen funksjonalitet og tilleggsverdi ved at du drar fordel av uovertruffen service og støtte fra vår serviceinnstilte kundetjeneste og tekniske støtteteam.