Produksjonsanlegg

Over hele verden går bønder og landbruksentreprenører over til Silotite for å dekke balleinnpakkingsbehovene sine.

Utvalget av Silotite-høyytelsesfilm er kjent for sine utmerkede ensileringsegenskaper og produseres i Europa av søsterselskapene formipac (i Belgia) og minster films (i Storbritannia). 

Begge produksjonsstedene nytter siste nye, høyteknologiske produksjonsmetoder, som sammen med flere tiårs produksjonserfaring sikrer fremstillingen av et enestående utvalg av plastfilmer for jordbruket, som gir stabilt pålitelig ytelse om igjen og om igjen.

Populariteten til Silotite-filmene er et direkte resultat av deres mange imponerende fordeler. De er i bruk i mer enn 50 land på 6 forskjellige kontinenter, et bruksomfang som år etter år er et vitnesbyrd om deres unike kvaliteter, som gjør ensilering enklere, mer kostnadssvarende og gir mindre avfall.

Det stadig pågående forsknings- og utviklingsprogrammet er avgjørende for å sikre at Silotite-produktene fortsette å tilfredsstille krav til stadig nye ensileringsteknikker. Opp gjennom årene har slik forskning- og utviklingsvirksomhet ledet til innføring av nyskapende produkter, inkludert 5-lags teknologi, Pro-teknologi og Baletite-filmen som erstatter nettinnpakking.