Privacybeleid

INVOERING

Berry bpi Agriculture respecteert uw privacy en zet zich in voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Dit privacybeleid informeert u over hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens wanneer u onze website bezoekt (ongeacht waar u deze bezoekt) en vertelt u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt. Dit privacybeleid heeft betrekking op de gebieden die hieronder. Gebruik ook de woordenlijst om de betekenis te begrijpen van enkele van de termen die in dit privacybeleid worden gebruikt.

1. Belangrijke informatie en wie we zijn

2. De gegevens die we over u verzamelen

3. Hoe uw persoonlijke gegevens worden verzameld

4. Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

5. Internationale aspecten

6. Gegevensbeveiliging

7. Bewaring van gegevens

8. Uw wettelijke rechten

9. Woordenlijst

1. Belangrijke informatie en wie we zijn

Doel van dit privacybeleid

Dit privacybeleid is bedoeld om u informatie te geven over hoe Berry bpi Agriculture uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt door uw gebruik van deze website, inclusief alle gegevens die u via deze website verstrekt wanneer u zich aanmeldt voor een e-nieuwsbrief, deelneemt aan een wedstrijd of andere promotiefunctie.

Deze website is niet bedoeld voor kinderen en we verzamelen niet bewust gegevens over kinderen.

Het is belangrijk dat u dit privacybeleid leest, samen met een ander privacybeleid of een eerlijke verwerking die we mogelijk geven bij specifieke gelegenheden wanneer we persoonlijke gegevens over u verzamelen of verwerken, zodat u volledig op de hoogte bent van hoe en waarom we uw gegevens gebruiken . Dit privacybeleid is een aanvulling op het andere beleid en is niet bedoeld om het te vervangen.

Controller

Berry bpi Agriculture is een handelsnaam van British Polythene Limited, een bedrijf dat is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 350729 en gevestigd is in Sapphire House, Crown Way, Rushden, Northamptonshire NN10 6FB. Het is de verwerkingsverantwoordelijke en is verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens (in dit privacybeleid aangeduid als Berry bpi landbouw, "wij", "ons" of "onze"). British Polythene Limited maakt deel uit van de bedrijvengroep waarvan het uiteindelijke moederbedrijf Berry Global Group, Inc. is.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, inclusief verzoeken om uw wettelijke rechten uit te oefenen, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Contact details

Onze volledige details zijn:

Volledige naam van rechtspersoon: British Polythene Limited

E-mailadres: marketing@rpc-bpi.com

Postadres: Worcester Road, Leominster, HR6 0QA, Verenigd Koninkrijk

Telefoonnummer: +44 (0) 1568 617260

U hebt het recht om op elk moment een klacht in te dienen over ons gebruik van uw persoonsgegevens bij de relevante toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming. In het VK is dit het Information Commissioner's Office (ICO), de Britse toezichthoudende autoriteit voor gegevensbeschermingskwesties (www.ico.org.uk). We stellen het echter op prijs om uw zorgen te behandelen voordat u een toezichthoudende autoriteit benadert, dus neem in eerste instantie contact met ons op.

Wijzigingen in het privacybeleid en uw plicht om ons op de hoogte te stellen van wijzigingen

Dit beleid is voor het laatst bijgewerkt op 18 maart 2020. Historische versies kunnen worden verkregen door contact met ons op te nemen.

Het is belangrijk dat de persoonlijke gegevens die we over u bewaren, correct en actueel zijn. Houd ons op de hoogte als uw persoonlijke gegevens veranderen tijdens uw relatie met ons.

Links van derden

Deze website kan links bevatten naar websites, plug-ins en applicaties van derden. Door op die links te klikken of die verbindingen in te schakelen, kunnen derde partijen gegevens over u verzamelen of delen. We hebben geen controle over deze websites van derden en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacyverklaringen.

2. De gegevens die we over u verzamelen

Persoonlijke gegevens of persoonlijke informatie betekent alle informatie over een persoon waaruit die persoon kan worden geïdentificeerd. Het bevat geen gegevens waarvan de identiteit is verwijderd (anonieme gegevens).

We kunnen verschillende soorten persoonlijke gegevens over u verzamelen, gebruiken, opslaan en overdragen die we als volgt hebben gegroepeerd:

Identiteitsgegevens omvatten voornaam, meisjesnaam, achternaam, gebruikersnaam of soortgelijke identificatie, burgerlijke staat, titel, geboortedatum en geslacht.

• Contactgegevens omvatten het postadres van de contactpersoon, het e-mailadres en de telefoonnummers.

• Technische gegevens omvatten internetprotocol (IP) -adres, uw inloggegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling en locatie, browserplug-in-typen en -versies, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot deze website.

• Profielgegevens omvatten uw interesses, voorkeuren, feedback en antwoorden op enquêtes.

• Gebruiksgegevens bevatten informatie over hoe u onze website gebruikt.

Marketing- en communicatiegegevens omvatten uw voorkeuren bij het ontvangen van marketing van ons en uw communicatievoorkeuren.

We verzamelen, gebruiken en delen ook geaggregeerde gegevens zoals statistische of demografische gegevens voor welk doel dan ook. Geaggregeerde gegevens kunnen worden afgeleid van uw persoonlijke gegevens, maar worden in de wet niet beschouwd als persoonlijke gegevens, aangezien deze gegevens uw identiteit niet direct of indirect onthullen. We kunnen bijvoorbeeld uw gebruiksgegevens samenvoegen om het percentage gebruikers te berekenen dat toegang heeft tot een specifieke websitefunctie. Als we echter geaggregeerde gegevens combineren of verbinden met uw persoonlijke gegevens zodat deze u direct of indirect kunnen identificeren, behandelen we de gecombineerde gegevens als persoonlijke gegevens die zullen worden gebruikt in overeenstemming met dit privacybeleid.

Over het algemeen verzamelen we er geen Speciale categorieën persoonsgegevens over u (dit omvat details over uw ras of etniciteit, religieuze of filosofische overtuigingen, seksleven, seksuele geaardheid, politieke opvattingen, vakbondslidmaatschap, informatie over uw gezondheid en genetische en biometrische gegevens). We verzamelen ook geen informatie over strafrechtelijke veroordelingen en misdrijven.

3.   Hoe uw persoonlijke gegevens worden verzameld

We gebruiken verschillende methoden om gegevens van en over u te verzamelen, onder meer door:

Directe interacties. U kunt ons uw identiteit en contactgegevens geven door formulieren in te vullen of door per post, telefoon, e-mail of anderszins met ons te corresponderen. Dit omvat persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u:

• informeren over producten of productinformatie opvragen;

• abonneren op onze e-nieuwsbrief of publicaties;

• verzoek om marketing naar u te sturen;

• meedoen aan een wedstrijd, promotie of enquête; of

• Geef ons wat commentaar.

Geautomatiseerde technologieën of interacties. Tijdens uw interactie met onze website kunnen we automatisch technische gegevens verzamelen over uw apparatuur, browse-acties en patronen. We verzamelen deze persoonsgegevens met behulp van cookies en andere vergelijkbare technologieën. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie.

• Derden of openbaar beschikbare bronnen. We kunnen persoonlijke gegevens over u ontvangen van verschillende derde partijen en openbare bronnen, zoals hieronder uiteengezet:

• Technische gegevens van analyseproviders zoals Google buiten de EU;

• Identiteits- en contactgegevens van openbaar beschikbare bronnen, zoals bedrijvenregisters / registrars binnen de EU.

4.   Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken als de wet ons dat toestaat. Meestal gebruiken we uw persoonlijke gegevens in de volgende omstandigheden:

• Waar we het contract moeten uitvoeren dat we op het punt staan ​​aan te gaan of met u of uw bedrijf zijn aangegaan.

• Waar het nodig is voor onze legitieme belangen (of die van een derde partij) en uw belangen en fundamentele rechten niet opwegen tegen die belangen.

• Waar we moeten voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting.

Over het algemeen vertrouwen we niet op toestemming als wettelijke basis voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens, behalve met betrekking tot het verzenden van direct marketingcommunicatie van derden aan u via e-mail of sms. U hebt het recht om uw toestemming voor marketing op elk moment in te trekken door contact met ons op te nemen .

Doeleinden waarvoor wij uw persoonsgegevens gebruiken

We hebben hieronder, in tabelvorm, een beschrijving gegeven van de manieren waarop we uw persoonlijke gegevens kunnen gebruiken, en op welke van de rechtsgrondslagen we vertrouwen om dit te doen. We hebben waar nodig ook vastgesteld wat onze legitieme belangen zijn. We kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken voor meer dan één wettige grond, afhankelijk van het specifieke doel waarvoor we uw gegevens gebruiken. Gelieve ons te contacterenals als u details nodig heeft over de specifieke rechtsgrond waarop we vertrouwen om uw persoonlijke gegevens te verwerken wanneer er meer dan één reden is uiteengezet in de onderstaande tabel.

Doel / activiteit Soort gegevens Wettelijke basis voor verwerking, inclusief basis van legitiem belang

Ter voorbereiding en / of om een ​​contract tussen ons / uw bedrijf te verwerken en uit te voeren, waaronder:

a. Manage payments, fees and charges

b. Collect and recover money owed to us

a. Identiteit

b. Contact

c. Marketing en communicatie

a. Uitvoering van een contract met u / uw bedrijf

b. Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om aan ons verschuldigde betalingen terug te vorderen)

To manage our relationship with you which will include:

a. Notifying you about changes to our terms or privacy policy

b. Asking you to leave a review or take a survey

a. Identiteit

b. Contact

c. Profiel

d. Marketing en communicatie

a. Uitvoering van een contract met u / uw bedrijf

b.Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting

c. Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze gegevens up-to-date te houden en om te bestuderen hoe klanten onze producten gebruiken)

To enable you to partake in a prize draw, competition or complete a survey

a.Identiteit

b. Contact

c. Profiel

d. Marketing en communicatie

a. Uitvoering van een contract met u / uw bedrijf

b. Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om te bestuderen hoe klanten onze producten gebruiken, om ze te ontwikkelen en ons bedrijf te laten groeien)

 To administer and protect our business and this website (including troubleshooting, data analysis, testing, system maintenance, support, reporting and hosting of data)

a.Identiteit

b. Contact

c. Technisch

a. Necessary for our legitimate interests (for running our business, provision of administration and IT services, network security, to prevent fraud and in the context of a business reorganisation or group restructuring exercise)

b. Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting

 To deliver relevant website content and advertisements to you and measure or understand the effectiveness of the advertising we serve to you

a. Identiteit

b. Contact

c. Profiel

d. Gebruik

e. Marketing en communicatie

f. Technisch

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om te bestuderen hoe klanten / gebruikers onze producten gebruiken, om ze te ontwikkelen, om ons bedrijf te laten groeien en om onze marketingstrategie te informeren)
 To use data analytics to improve our website, products, marketing, customer relationships and experiences

a. Technisch

b. Gebruik

Uw acceptatie van het gebruik van cookies. Zoals hieronder vermeld, kunt u de cookies die niet strikt noodzakelijk zijn voor de werking van deze site beheren door de cookie-instellingen aan te passen 
To make suggestions and recommendations to you about goods that may be of interest to you/ your business

a. Identiteit

b. Contact

c. Technisch

d. Gebruik

e. Profiel

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om te bestuderen hoe klanten onze producten gebruiken, om ze te ontwikkelen en ons bedrijf te laten groeien)

Marketing

We proberen u keuzes te bieden met betrekking tot bepaald gebruik van persoonlijke gegevens, met name rond marketing en reclame. We hebben de volgende mechanismen voor de controle van persoonsgegevens vastgesteld:

Promotionele aanbiedingen van ons

We kunnen uw identiteits-, contact-, technische, gebruiks- en profielgegevens gebruiken om een ​​beeld te vormen van wat wij denken dat u wilt of nodig heeft, of wat voor u interessant kan zijn. Dit is hoe we beslissen welke producten en aanbiedingen relevant kunnen zijn voor u of uw bedrijf (we noemen dit marketing).

U ontvangt marketingcommunicatie van ons als u informatie bij ons heeft opgevraagd of goederen bij ons heeft gekocht of als u ons uw gegevens heeft verstrekt toen u meedeed aan een wedstrijd of zich registreerde voor een promotie en u zich in elk geval niet hebt afgemeld voor ontvangst die marketing.

Marketing door derden

We zullen uw uitdrukkelijke toestemming voor opt-in krijgen voordat we uw persoonlijke gegevens delen met een bedrijf buiten de Berry Global Group Inc.-bedrijvengroep voor marketingdoeleinden.

Afmelden

U kunt ons of derden die wij beheren vragen om u te allen tijde te stoppen met het sturen van marketingberichten door contact met ons op te nemen.

Als u ervoor kiest om deze marketingberichten niet te ontvangen, is dit niet van toepassing op persoonlijke gegevens die aan ons zijn verstrekt als gevolg van een product, aankoop of andere transacties.

Cookies

U kunt uw browser instellen om alle of sommige browsercookies te weigeren of om u te waarschuwen wanneer websites cookies plaatsen of openen. Als u cookies uitschakelt of weigert, houd er dan rekening mee dat sommige delen van deze website mogelijk ontoegankelijk worden of niet goed werken. Klik hier voor meer informatie over de cookies die we gebruiken.

Verandering van doel

We zullen uw persoonlijke gegevens gebruiken voor de doeleinden waarvoor we ze hebben verzameld, tenzij we redelijkerwijs van mening zijn dat we ze om een ​​andere reden moeten gebruiken en die reden verenigbaar is met het oorspronkelijke doel. Neem contact met ons op als u uitleg wilt over hoe de verwerking voor het nieuwe doel compatibel is met het oorspronkelijke doel.

Als we uw persoonsgegevens moeten gebruiken voor een niet-gerelateerd doel, zullen we u hiervan op de hoogte stellen en zullen we de rechtsgrondslag uitleggen die ons in staat stelt dit te doen.

Houd er rekening mee dat we uw persoonlijke gegevens zonder uw medeweten of toestemming kunnen verwerken, in overeenstemming met de bovenstaande regels, waar dit wettelijk verplicht of toegestaan ​​is.

5. Internationale aspecten

Persoonlijke gegevens die we verzamelen, worden voornamelijk verwerkt in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer gegevens worden verwerkt buiten het VK of de Europese Economische Ruimte (EER), zorgen we ervoor dat een vergelijkbare mate van bescherming wordt geboden door ervoor te zorgen dat ten minste een van de volgende waarborgen wordt geïmplementeerd:

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen doorgeven aan landen die door de Europese Commissie geacht worden een passend beschermingsniveau voor persoonlijke gegevens te bieden.

Wanneer we bepaalde dienstverleners gebruiken, kunnen we specifieke contracten gebruiken die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie en die persoonsgegevens dezelfde bescherming bieden als in Europa.
Als we providers gebruiken die in de VS zijn gevestigd, kunnen we gegevens aan hen overdragen als ze deel uitmaken van het privacyschild, waardoor ze vergelijkbare bescherming moeten bieden aan persoonlijke gegevens die worden gedeeld tussen Europa en de VS.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over het specifieke mechanisme dat door ons wordt gebruikt bij het bewaren of overdragen van uw persoonlijke gegevens buiten het VK of de EER.

6. Gegevensbeveiliging

We hebben passende beveiligingsmaatregelen getroffen om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens per ongeluk verloren gaan, worden gebruikt of op ongeoorloofde wijze worden geopend, gewijzigd of bekendgemaakt. Bovendien beperken we de toegang tot uw persoonlijke gegevens tot die werknemers, agenten, aannemers en andere derde partijen die een zakelijke behoefte hebben om te weten. Ze verwerken uw persoonlijke gegevens volgens onze instructies en ze zijn onderworpen aan een geheimhoudingsplicht.

Helaas is de overdracht van informatie via internet niet helemaal veilig. Hoewel we ons best zullen doen om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de veiligheid van uw gegevens die naar onze site worden verzonden niet garanderen; elke verzending is op eigen risico.

7. Bewaring van gegevens

Hoelang gebruikt u mijn persoonsgegevens?

We bewaren uw persoonsgegevens alleen zolang als nodig is om de doelen te bereiken waarvoor we ze hebben verzameld, inclusief om te voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten.

Om de juiste bewaartermijn voor persoonlijke gegevens te bepalen, houden we rekening met de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van de persoonlijke gegevens, het potentiële risico van schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, de doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens verwerken en of we kunnen die doelen bereiken met andere middelen en de toepasselijke wettelijke vereisten.

Details over bewaartermijnen voor verschillende aspecten van uw persoonlijke gegevens kunt u verkrijgen door contact met ons op te nemen.

In sommige gevallen kunt u ons vragen uw gegevens te verwijderen: zie Verzoek om verwijdering hieronder voor meer informatie.

In sommige omstandigheden kunnen we uw persoonlijke gegevens anonimiseren (zodat ze niet langer aan u kunnen worden gekoppeld) voor onderzoek of statistische doeleinden, in welk geval we deze informatie voor onbepaalde tijd kunnen gebruiken.

8. Uw wettelijke rechten

Onder bepaalde omstandigheden heeft u rechten onder de wetgeving inzake gegevensbescherming met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze rechten:

Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens

Verzoek om correctie van uw persoonlijke gegevens

Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens

Bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens

Verzoek om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens

Verzoek om overdracht van uw persoonlijke gegevens

Recht om toestemming in te trekken

Neem contact met ons op als u een van de bovenstaande rechten wilt uitoefenen.

Gewoonlijk zijn geen kosten vereist

U hoeft geen vergoeding te betalen om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens (of om een ​​van de andere rechten uit te oefenen). We kunnen echter een redelijke vergoeding in rekening brengen als uw verzoek duidelijk ongegrond, herhaald of buitensporig is. Als alternatief kunnen we in deze omstandigheden weigeren om aan uw verzoek te voldoen.

Wat we misschien van u nodig hebben

Mogelijk moeten we u om specifieke informatie vragen om ons te helpen uw identiteit te bevestigen en uw recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens te waarborgen (of om uw andere rechten uit te oefenen). Dit is een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat persoonsgegevens niet worden bekendgemaakt aan personen die er geen recht op hebben deze te ontvangen. We kunnen ook contact met u opnemen om u om meer informatie te vragen met betrekking tot uw verzoek om onze reactie te versnellen.

Termijn om te reageren

We proberen binnen een maand op alle legitieme verzoeken te reageren. Soms kan het langer duren dan een maand als uw verzoek bijzonder complex is of als u een aantal verzoeken heeft gedaan. In dit geval zullen we u op de hoogte stellen en u op de hoogte houden.

9. Woordenlijst

 

Wettelijke basis

Gerechtvaardigd belang betekent het belang van ons bedrijf bij het uitvoeren en beheren van ons bedrijf, zodat wij u / uw bedrijf het beste product en de beste en veiligste ervaring kunnen bieden. We zorgen ervoor dat we eventuele impact op u (zowel positief als negatief) en uw rechten in overweging nemen en in evenwicht brengen voordat we uw persoonsgegevens verwerken voor onze legitieme belangen. We gebruiken uw persoonlijke gegevens niet voor activiteiten waarbij onze belangen worden overschreven door de impact op u (tenzij we uw toestemming hebben of anderszins wettelijk verplicht of toegestaan ​​zijn).

Uitvoering van een contract betekent het verwerken van uw gegevens waar dit nodig is voor de uitvoering van een contract waarbij u of uw bedrijf partij bent of om op uw verzoek stappen te ondernemen voordat u een dergelijk contract aangaat.

Voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting betekent het verwerken van uw persoonsgegevens waar dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting waaraan wij zijn onderworpen.

Derden

Interne derden

Andere bedrijven in de Berry Global Group Inc-groep van bedrijven die optreden als verwerkers die IT- en systeemadministratiediensten leveren en bedrijfsrapportages uitvoeren. Details van de andere bedrijven binnen de Berry Global Group Inc-bedrijvengroep vindt u hier

Externe derden

Serviceproviders die optreden als verwerkers in het Verenigd Koninkrijk die IT- en systeembeheerservices leveren.
Professionele adviseurs die advies-, bank-, juridische, verzekerings- en boekhouddiensten verlenen.
Regelgevers en andere autoriteiten die in bepaalde omstandigheden rapportage van verwerkingsactiviteiten vereisen.

Uw wettelijke rechten
Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming heeft u het recht om:

  • Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens (algemeen bekend als een "toegangsverzoek van een betrokkene"). Dit stelt u in staat om een ​​kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren en om te controleren of we deze rechtmatig verwerken.
  • Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren. Dit stelt u in staat om eventuele onvolledige of onnauwkeurige gegevens die we over u bewaren te laten corrigeren, hoewel we mogelijk de juistheid van de nieuwe gegevens die u ons verstrekt moeten verifiëren.
  • Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Dit stelt u in staat om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen als er geen goede reden is waarom wij deze blijven verwerken. U hebt ook het recht om ons te vragen uw persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer u met succes uw recht om bezwaar te maken tegen de verwerking hebt uitgeoefend (zie hieronder), waar we uw informatie mogelijk onrechtmatig hebben verwerkt of waar we uw persoonlijke gegevens moeten wissen om voldoen aan de lokale wetgeving. Houd er echter rekening mee dat we mogelijk niet altijd in staat zullen zijn om aan uw verzoek tot verwijdering te voldoen om specifieke juridische redenen die u, indien van toepassing, op het moment van uw verzoek zullen worden meegedeeld.
  • Bezwaar maken tegen verwerking van uw persoonlijke gegevens wanneer we vertrouwen op een legitiem belang (of die van een derde partij) en er is iets met uw specifieke situatie waardoor u bezwaar wilt maken tegen verwerking op deze grond omdat u denkt dat dit van invloed is op uw fundamentele rechten en vrijheden. U heeft ook het recht om bezwaar te maken wanneer we uw persoonsgegevens verwerken voor directmarketingdoeleinden. In sommige gevallen kunnen we aantonen dat we dwingende legitieme redenen hebben om uw informatie te verwerken die uw rechten en vrijheden opheft.
  • Verzoek om beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Dit stelt u in staat om ons te vragen de verwerking van uw persoonlijke gegevens op te schorten in de volgende scenario's: (a) als u wilt dat we de juistheid van de gegevens vaststellen; (b) wanneer ons gebruik van de gegevens onwettig is maar u niet wilt dat wij deze wissen; (c) wanneer u ons nodig heeft om de gegevens te bewaren, zelfs als we deze niet langer nodig hebben, omdat u deze nodig hebt om juridische claims vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen; of (d) u ​​heeft bezwaar gemaakt tegen ons gebruik van uw gegevens, maar we moeten controleren of we dwingende legitieme redenen hebben om deze te gebruiken.
  • Vraag de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan u of aan een derde partij. Wij zullen u, of een door u gekozen derde partij, uw persoonlijke gegevens verstrekken in een gestructureerd, veelgebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie die u ons aanvankelijk toestemming hebt gegeven om te gebruiken of waar we de informatie hebben gebruikt om een ​​contract met u uit te voeren.
  • Trek uw toestemming op elk moment in wanneer we vertrouwen op toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Dit heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van enige verwerking die wordt uitgevoerd voordat u uw toestemming intrekt. Als u uw toestemming intrekt, kunnen we u mogelijk bepaalde functies niet bieden. We zullen u informeren als dit het geval is op het moment dat u uw toestemming intrekt.