Våre markedsledende produkter brukes til konservering av en rekke vinterfôr, inkludert gress, mais, sukkerroemasse, kløver, alfalfa og belgfrukter over en rekke klimatiske forhold over hele verden. For at vi kontinuerlig kan forbedre vårt produktsortiment, søker vi aktivt tilbakemeldinger fra bønder og landbruksentreprenører og samarbeider tett med viktige forskningsinstitusjoner for å gjennomføre forsøk i kommersiell skala og forsamle forskning. Silotite-serien med premium ensilasjefilmer inkluderer:

Silotite Superior, høy styrke stretchfilm som tåler strenge krav til høyhastighetsinnpakning og tøffe, stamme fôrvekster.

SilotitePro Neste generasjons stretchfilm designet for rundballe integrerte kombipapirer for å gi en mer effektiv innpakningsprosess og forbedret miljøinformasjon.

Baletite Et nyskapende nytt produkt som erstatter netwrap. Laget av polyeten og gir en ekstra luftbarriere mens du sparer tid og sparer arbeidskraftskostnader på resirkuleringsstadiet.

Disse premiummerkene som gir suveren funksjonalitet og merverdi, drar også nytte av de høyeste nivåene av service og support fra våre dedikerte kundeservice og tekniske supportteam.